Nieuws

Bekroond Circus Sijm met nieuwe show naar Haaren

Door Peter van Oirschot

HAAREN - Alsof je bij hem te gast bent. In zijn piste serveert directeur Alex Sijm van het Noord-Hollands familiecircus een 'maaltijd' van spanning, humor, magie en muziek.

In november is het circus voor haar manier van werken onderscheiden met de NHN Cultuur Award 2016. Om dit te vieren is het gezelschap nu op tournee met een compleet nieuwe show. Op zaterdag 24 juni (15.30 en 19.00 uur) en zondag 25 juni (13.30 uur) zijn er voorstelling op het terrein van Pannekoekenhuis Belveren aan de Oisterwijksedreef 4 in Haaren.

Circus Sijm presenteert in haar verwarmde tent de productie 'De Toekomst van de Historie', een ode aan het klassieke circus. Een show met twaalf nieuwe acts en speciaal ontworpen showkostuums met veren, glitters en strass. Een gewaagde stap, want het publiek is verwend. Op het programma artiesten uit alle hoeken van Europa. Met een ontroerend paardennummer en spierkracht acrobatiek. Het Italiaanse clownsduo Di Lello's blinkt uit met een combinatie van muziek, ballet en mimiek, waarmee het stel bewijst dat humor nauwelijks woorden nodig heeft om tijdloos grappig te zijn.

Om het circus betaalbaar te houden voor iedereen zijn er zeer aantrekkelijke toegangsprijzen. Wie tot uiterlijk twee uur vóór de gekozen voorstelling reserveert via www.circussijm.nl betaalt per entreebewijs slechts ¿12,00 ( normaal ¿16,00 aan de kassa - ongeacht de leeftijd - 0 & 1 jaar gratis ). Pannekoekenhuis Belveren heeft voor haar klanten een speciale actie (2e kaartje gratis). De circuskassa is op voorstellingsdagen 60 minuten voor aanvang van iedere voorstelling geopend.

|Doorsturen