Lezersacties

10 slides + 2 warme chocomel met 6,- korting

Vrijdag opening 'Winter in Tilburg'

Door Peter van Oirschot

Dick Keser

TILBURG - Winter in Tilburg zorgt voor veel warmte, sfeer, gezelligheid en winterse activiteiten in de stad. Van 8 december tot en met 1 januari staat het centrum van Tilburg volledig in het teken van een winterse sfeer. Op Pieter Vreedeplein, Heuvel en Piusplein staan diverse kermisattracties opgesteld, zoals de kamelenrace, vang de kerstman, een kersttrein en een ouderwetse draaimolen voor de kleintjes. Nieuw dit jaar tijdens Winter in Tilburg is de Tubby Slides, een grote spectaculaire sneeuwglijbaan die een prominente plek heeft gekregen op de Heuvel.

Wethouder Erik de Ridder opent vrijdagmiddag 8 december samen met Niek van den Broek, voorzitter Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg, Winter in Tilburg op het Heuvelplein.

Voucher Tubby Slides

Lezers van de Tilburgse Koerier kunnen gebruik maken van een speciaal en exclusief aanbod van de Tubby Slides. Zij kunnen online een speciaal voucher bestellen, waarmee ze tien muntjes voor de Tubby Slides krijgen én twee warme chocomel met slagroom bij Grand Café Puur aan het Heuvelplein. Hiervoor betalen ze geen 21 maar 15 euro. Ga naar www.winterintilburg.nl/actie voor het bestellen van een of meer vouchers.

Joep de Beer

Joep de Beer

|Doorsturen

Uw reactie