Sport

Mountainbiken voor het goede doel

Door Caroline van den Oetelaar

UDENHOUT - Op zaterdag 24 juni vindt opnieuw de MTB challenge 'The Longest Day' plaats in de Loonse en Drunense duinen. Tijdens dit evenement zullen zowel beginnende als ervaren mountainbikers zich inzetten om geld in te zamelen voor de verschillende goede doelen die door het evenement worden ondersteund.

Iedereen kan deelnemen aan The Longest Day. Wil je één rondje rijden of gebruik je het evenement om je grenzen te verleggen, het kan allemaal. Inschrijven kost € 27,50. Je kunt er ook voor kiezen om jezelf te laten sponsoren om de goede doelen nóg meer te steunen. Ga jij de uitdaging aan om je per ronde te laten sponsoren door bijvoorbeeld je bedrijf, vrienden of familie?

De start is tussen 05.15 en 17.15 uur bij De Rustende Jager, Oude Bossche Baan 11 in Biezenmortel. De afsluitende BBQ voor deelnemers en sponsors is vanaf 16.30 uur.

Aanmelden voor The Longest Day kan via www.thelongestday.nl Het is mogelijk om de tocht als team te rijden. Wil jij samen met vrienden, collega's of teamgenoten de uitdaging aangaan? Schrijf je dan in als team en rijdt gezamenlijk zoveel mogelijk rondjes. Verzin een leuke teamnaam, laat je sponsoren en fiets samen voor het goede doel. Tijdens het evenement zijn supporters van harte welkom. The Longest Day is een sportief evenement om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor onderzoek naar en de bestrijding van de spierziekte Duchenne. Naast een bijdrage aan onderzoek naar en bestrijding van Duchenne wordt een deel van het batig saldo ter beschikking gesteld aan enkele lokale doelen. Deze lokale doelen zullen op korte termijn bekend worden gemaakt.

|Doorsturen