Wegafsluitingen tijdens Koningsdag in Tilburg

Door Tilburg.com

Samen met zijn familie loopt de koning tijdens Koningsdag door de binnenstad van Tilburg. Vanwege de veiligheid en alle evenementen wordt de binnenstad afgesloten. Bekijk hier de wegafsluitingen tijdens Koningsdag in Tilburg.

De maatregelen dienen volgens de gemeente Tilburg de veiligheid rond het koninklijk bezoek. Ook moeten ze parkeeroverlast voorkomen. Bewoners/eigenaren van ondernemingen en bezoekers kunnen niet met de auto of (brom)fiets naar de binnenstad komen. Enkel mensen die te voet zijn mogen de stad betreden.

Derde ring
Binnen de derde ring zijn op 27 april van 06.00 tot 14.00 uur geen voertuigen toegestaan. Dat betekent dat jouw adres alleen te voet bereikbaar is en dat er onder andere geen fietsen, brommers en auto's op straat mogen staan.

Tussen 00:00 en 14:00 uur mag er geen terras in de openbare ruimte staan en is het niet toegestaan om losse objecten zoals afval, (vuil)containers, bloembakken, (terras)meubilair, windschermen, reclame-uitingen, bouw- en steigermateriaal, voertuigen en andere losse objecten te plaatsen of aanwezig te hebben.

Glaswerk en blik zijn tussen 06:00 en 14:00 uur niet toegestaan. Bevoorrading mag alleen plaatsvinden tussen 03:00 en 06:00 uur.

Vierde ring
In de vierde ring zijn op 27 april tussen 08.00 en 14.00 uur geen gemotoriseerde voertuigen toegestaan. Dit verbod geldt niet voor bewoners en bedrijven binnen deze ring, het openbaar vervoer en zorgverleners. Bewoners hebben meer informatie ontvangen over de bereikbaarheid.

Horecagelegenheden mogen op 27 april tussen 03.00 uur en 06.00 uur niet geopend zijn voor publiek. Bevoorrading mag op 27 april slechts plaatsvinden tot 07.00 uur.

Parkeren
Om een te grote parkeerdruk en verkeersoverlast in ring 4 te voorkomen, worden verschillende verkeersmaatregelen genomen. Zo worden enkele smalle straten aan de rand van het gebied afgesloten.

Buiten de oranje vlakken mag geparkeerd, gereden en gefietst worden.
Hier hebben wij voor jou een lijstje samengesteld waar parkeren is toegestaan:

Parkeergarage Tovoli (013)
Parkeergarage Schouwburg Louis Bouwmeesterplein
Parkeergarage Knegtel
Parkeerplaats Albert Heijn XL
Parkeergarage Stappegoor

|Doorsturen