Tilburg in Bedrijf

Eerste BRAM'S Gourmet winkel opent in Tilburg

Door Petra Jansen

Aad Hoogendoorn

TILBURG - Midden in het centrum van Tilburg kan het publiek vanaf aanstaande donderdag genieten van knapperige verse frites van BRAM'S Gourmet.

Naast een vertrouwde porties frites heeft BRAM'S zich gespecialiseerd in verschillende stoofgerechten. Het culinaire team werd hierin geadviseerd door de bekende TV-kok Herman den Blijker. Bij de nieuwe vestiging kunnen bezoekers terecht voor de 'stoofs' bestaande uit vers gebakken frites met verschillende toppings. Denk hierbij aan langzaam gegaard rundvlees, malse pulled pork, Aziatische gemarineerde kippendij, rijke en smaakvolle kalfswang óf de vegetarische variant met verse champignons Parmezaanse kaas en truffelmayo.

 

Aardappel

De frites worden vers gesneden van zorgvuldig geselecteerde aardappelen die afkomstig zijn van de akkers van boeren uit de Hoeksche Waard. De fritesbakkers snijden de aardappelen met de hand in de open patatkraam. "We laten de schil eraan, dit geeft de frites een karakteristieke smaak. Frites eet je nu eenmaal niet iedere dag, daarom moet ieder patatje uit de zak perfect zijn! We bieden onze klanten een heerlijk verwenmomentje", vertelt de enthousiaste franchisenemer Niel Roekelea.

 

BRAM'S is onderdeel van de bekende frietformule Bram Ladage. Bram Ladage is in 1967 begonnen met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Na de 4 eerdere 'containervestigingen' opent BRAM'S deze week de eerste winkel van Nederland in Tilburg. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar.

 

Overige informatie:

BRAM'S Gourmet Tilburg

Heuvelstraat 1

5038 AA Tilburg

www.bramfrites.nl

 

 

|Doorsturen