Uit

AnneThé Dansers danst erop uit!

Door Caroline van de Oetelaar van Tilburgse Koerier

AnneThé Dansers start de komende periode met een nieuw project: het bewerken van de choreografie Tour de Folk voor (straat)festivals. Hiervoor zoekt de dansgroep dansers. Tour de Folk is een vrolijke choreografie die bruist. Er wordt gedanst op inspirerende muziek in speciaal ontworpen kostuums, stuk voor stuk uniek en passend bij de dans en dansers. In een aantal repetities wordt de dans ingestudeerd.

Unieke samenstelling
De dansgroep bestaat uit gevorderde volwassen dansers tussen 30 en 60 jaar. Annette Truijens, choreografe en dansleider: “De dansers hebben heel verschillende achtergronden, van modern en volksdans tot jazz. Samen maken zij AnneThé Dansers tot een unieke samenstelling waar ieder op zijn manier een bijdrage levert. Naast hard werken is iedere repetitie en voorstelling weer een feestje.”

Repetities en optredens
De repetities van AnneThé zijn in Oisterwijk op de volgende data: 23 april 10.00 – 14.00 uur, 7 mei 19.00 – 21.00 uur, 14 mei 19.00 – 21.00 uur, 21 mei 10.00 – 14.00 uur.
Er zijn optredens gepland op: 28 mei Straattheater – Waalwijk, 11 juni Kasteelfeest Strijdhoef – Udenhout, 10 september Unentse Mèrt – Udenhout.
Kosten voor deelname aan het project bedragen € 25,-. Voor meer informatie kun je mailen naar stg.annethe@hotmail.com of kijk op www.annethe.nl.

|Doorsturen