Lezersacties

Extra voordelig naar kleurrijke dansvoorstelling H.K.H.P.P.P. (4+)

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Tilburg is een nieuw kinderfestival rijker: Spruit. Op het programma staat dans, theater en muziek voor het hele gezin bij 013 Poppodium, Theaters Tilburg, De NWE Vorst en Paradox.

De NWE Vorst aan de Willem II-straat 49 is het festivalhart van Spruit. Het festival vindt plaats in de herfstvakantie van zondag 15 tot en met woensdag 18 oktober.

Op woensdag 18 oktober staat in De NWE Vorst aan de Willem II-straat de voorstelling H.K.H.P.P.P. (Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Palaver Poederneus) (4+) van LaMelis op het programma. Aanvang om 13.00 uur.
H.K.H.P.P.P. is een kleurrijke dansvoorstelling over prinses Palaver Poederneus en haar twee bediendes. De prinses beweegt zich groots, sierlijk, zelfverzekerd en met veel frutsels en fratsels. Maar hoe voelt ze zich werkelijk?
Welkom in de wereld van prinses Palaver Poederdoos. Een wereld waarin de decadentie van vraatzucht en veel zich uitkotst om nog meer te kunnen verorberen. Een absurdistische, uitvergrote wereld vol pracht en praal waarin de prinses haar thee drinkt aan haar XXL tafel, opgeluisterd door barokke bouquets en waar het serviesgoed barokke dansen uitvoert onder leiding van de hoog gepruikte prinses Palaver Poederneus. Zij is een hele nette, deftige, maar ook ontzettend bazige en arrogante dame. Vol hoogmoed bestiert zij de huishouding van haar poederpaleis. Haar bediendes doen alles voor haar en willen zijn zoals zij. Maar wat ze het liefst van alles willen hebben, zijn haar onbetaalbare gouden schoenen, want wie die heeft is van belang en doet er toe. Maar is het wel zo leuk om de baas te zijn over iedereen? Zo helemaal alleen, in je ivoren toren, met al je mooie kleding en gouden schoenen? Hoe zou dit aflopen?Een hilarisch buitelsprookje over een weg naar geluk.

Lezersactie
Voor lezers van de Tilburgse Koerier is het extra aantrekkelijk om de voorstelling H.K.H.P.P.P. bij te wonen. Zij krijgen namelijk 4 kaartjes voor de prijs van 3 aangeboden. Eén persoon kan dus gratis mee. Prijs per kaart: 9,50 euro; prijs voor 4 kaarten: 28,50 euro.

Belangstellenden dienen bij het kopen van hun kaarten wel aan te geven dat ze als lezer van de Tilburgse Koerier gebruik willen maken van deze actiekorting.

Meer informatie: www.spruittilburg.nl

|Doorsturen

Uw reactie