Uit

Villa Pardoes benefietconcert 2017

Door Peter van Oirschot

GOIRLE - Vriend van Villa Pardoes, Gers Pardoel, geeft dit jaar weer een Villa Pardoes concert op woensdagmiddag 10 mei in CC Jan van Besouw aan de Thomas van Diessenstraat in Goirle. Het concert is speciaal voor actievoerders van 8 t/m 12 jaar. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Kom dan samen met je klas/sportteam/vriendenclub in actie voor Villa Pardoes. Doe een 'heitje voor een karweitje', ga grasmaaien, afwassen, oud papier ophalen of lege flessen wegbrengen; organiseer een sponsorloop of verkoop zelfgebakken cupcakes op Koningsdag. Niets is te gek! Met de opbrengst van je actie heb je gratis toegang tot het concert. Niet alleen Gers Pardoel maar ook Rachel Traets en Mylene & Rosanne (deelnemers edities JuniorSongfestival) geven mét dansers een wervelende show.

Voor het aanmelden van je actie kun je mailen naar cfrijters@villapardoes.nl. Meer informatie is te vinden via www.youtube.com/watch?v=yn_lwETCTP8.

Kinderen met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte en hun ouders, broertjes en zusjes genieten alweer 16 jaar gratis van een unieke week vakantie in Villa Pardoes. Het verblijf heeft ruimte om jaarlijks zo'n 600 gezinnen te ontvangen voor de vakantie van hun leven. Twaalf themawoningen met thema's als Sneeuwwitje, Barbie, Ridder en Space vormen samen een Sprookjesachtig Slakkenhuis op een Bloem, waar alles voor een leuke vakantie voorhanden is. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsors.

|Doorsturen