Sorteer

Evenement - Stranger than Paranoia viert jubileum in Theaters Tilburg

Adres
Plaats Tilburg
Land Nederland
Evenement informatie
Datum 28-12-2017 20:00

TILBURG - Altsaxofonist en componist Paul van Kemenade presenteert op donderdag 28 december een speciale Stranger Than Paranoia-festivalavond in Theaters Tilburg.

Het festival, dat bekend staat als kleinschalig maar spraakmakend, viert dit jaar de vijfentwintigste verjaardag. Om dat te vieren is onder anderen het Metropole Orkest en Jameszoo uitgenodigd. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

De hoofdact op de verjaardag van Stranger Than Paranoia is het Metropole Orkest met Jameszoo. De jonge producer behoort tot de artistiek gedreven dj-scene die vernieuwing, ontwikkeling en creativiteit nastreeft. De samenwerking tussen de twee gooide op Amsterdam Dance Event afgelopen jaar al hoge ogen. Voor de gelegenheid voegt het orkest ook solisten Binkbeats, Niels Broos en John Dikeman toe aan de line-up. Maar een festival is meer dan één concert, en dus zal voorafgaand en na afloop van het concert in de Concertzaal Tilburg een muzikaal en Paranoia-waardig programma gepresenteerd worden in de studio van Theaters Tilburg. De afsluiter van de avond is het eigen Classic Quintent van Paul van Kemenade in de originele bezetting. Kaarten via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013-543 22 20 of rechtstreeks aan de kassa van Theaters Tilburg.

Lees meer »