Nieuws

AaBe Fabriek feestelijk geopend

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op zaterdag 30 september is de AaBe Fabriek met talloze feestelijke activiteiten en acties officieel geopend door de burgemeester van Tilburg, Peter Noordanus.

De afscheid nemende burgemeester drukte op de knop van het confettikanon om de AaBe Fabriek officieel te openen. Noordanus ontving namens de AaBe Fabriek uit handen van Marc Meeuwis de BEdankt Award als dank voor zijn werk als burgemeester de afgelopen jaren. Klap op de vuurpijl was 's-middags het optreden van Maan, bekend van The Voice of Holland. Bezoekers van jong tot oud lieten zich door het matige weer niet weerhouden om in groten getale aanwezig te zijn.

De festiviteiten werden gecompleteerd door een kinderplein, diverse muziekoptredens, leuke winkelacties, demonstraties en een horecaplein vol foodtrucks van de verschillende restaurants uit de Piushaven. Ook werden er goodiebags uitgedeeld en werd de winnaar voor een weekend Londen en de winnaars van de kleurwedstrijd bekendgemaakt.

Ben je benieuwd wat de AaBe Fabriek verder te bieden heeft? Het winkelcentrum is dagelijks geopend. Kijk voor de openingstijden op www.aabefabriek.nl

|Doorsturen