Nieuws

Aangepaste busroute Beekse Bergen


TILBURG - Op 12, 13 en 14 juli vindt het WOO HAH! festival plaats op het festivalterrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Om het verkeer en de drukte in goede banen te leiden, vervallen er tijdelijk bushaltes en rijden de bussen van Arriva een aangepaste route. De reguliere OV-bussen (lijnen 142 en 143) stoppen niet bij het festivalterrein. Bezoekers van het WOO HAH! festival dienen gebruik te maken van de speciale pendelbussen. Deze vertrekken vanaf de Burgemeester Brokxlaan aan de noordzijde van het NS-station in Tilburg.

Bushalte Kommerstraat in Hilvarenbeek vervalt volledig op 12, 13 en 14 juli. Het is hierdoor niet mogelijk met de reguliere buslijnen 142 of 143 te reizen in verband met lange looptijd. Festivalgangers wordt geadviseerd de pendelbussen te nemen.

Op vrijdag 12 juli vervalt bushalte Safaripark en bushalte Kommerstraat. Bushalte Speelland is deze dag gewoon bereikbaar. Zaterdag 13 en zondag 14 juli rijden de bussen wel langs bushalte Safaripark en bushalte Speelland.

|Doorsturen