Nieuws

Antwoorden op zorgvragen

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Valt een bezoek aan de dokter wel of niet onder het eigen risico? Wie kan mij helpen om sneller behandeld te worden? En hoe zit het precies met de zorgtoeslag? Wie antwoorden op deze en andere vragen wil, kan binnenkort terecht bij een informatiestand van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ).

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) is gestart met de campagne Ik-regel-mijn-zorg-goed. Het ministerie informeert Nederlanders elk jaar over veranderingen rondom de zorgverzekering via een soortgelijke campagne. Mensen worden aangespoord bewust te kijken naar de eigen zorgsituatie en om te controleren of hun zorgverzekering hier wel goed bij past. De campagne richt zich op iedereen van 18 jaar en ouder en daarnaast specifiek op laaggeletterden.

Het informatieteam van VWS bezoekt dinsdag 19 én donderdag 21 december zowel locatie ETZ TweeSteden (Dr. Deelenlaan) als locatie ETZ Elisabeth (Hilvarenbeekseweg). Belangstellenden zijn hier tussen 09.00 en 17.00 uur welkom. Meer informatie: www.ikregelmijnzorggoed.nl

|Doorsturen