Nieuws

Bedrijvencontactdagen terug in Tilburg

Door Petra Jansen

Thema is 'Grenzen verleggen'

TILBURG - Vele jaren kende ondernemend Tilburg succesvolle Bedrijvencontactdagen, BCdagen. Die krijgen op 17 en 18 mei een 2.0-vervolg in de Koepelhal in de Spoorzone.

Potentiele klanten ontmoeten, met relaties van gedachten wisselen en hen een gastvrij onthaal bieden. Het zijn volgens organisator Marco van Elswijk enkele van de vele invalshoeken tijdens BCdagen. "Ook al gebeurt er veel via sociale media, aan persoonlijk contact met nieuwe en bestaande klanten hechten ondernemers nog steeds veel waarde. BCdagen zijn en blijven in die context het meest geschikte marketing- en communicatiemedium." Hij koppelt daaraan ook een praktische reden: "Op de beursvloer ontmoet je met een efficiënte tijdsinvestering een grote groep geïnteresseerden." Om die groep nog omvangrijker te maken zet BCdagen matchmaking en zakelijk speeddaten in.

Aanmelden voor de BCdagen betekent een link ontvangen waarmee je je profiel kan aanmaken. Daarin geef je aan waar je naar op zoek bent en wat je te bieden hebt. Daarna wordt je achter de schermen gematched met andere bezoekers. "Op het moment dat je de BCdagen binnenstapt, weet je meteen welke mensen en/of bedrijven interessant voor je zijn", aldus Van Elswijk.

"Tijdens het speeddaten word je elke vier minuten gekoppeld aan een nieuw persoon. In die tijd kun je je bedrijf pitchen, brainstormen over nieuwe ideeën en mogelijk nieuwe samenwerkingen starten. Het doel is veel mensen in een korte tijd ontmoeten, elkaar prikkelen en nieuwsgierig maken." Op het speeddate en matchmake-ontmoetingsplein kan iedereen een pitch van zestig seconden geven. Via social media kanalen onder meer het BCdagen youtube-kanaal zijn de pitches het gehele jaar te zien. De beste pitcher op 17 en op 18 mei wacht een prijs.

De Bedrijvencontactdagen vinden plaats in de Koepelhal op woensdag 17 (14.00 tot 22.00 uur) en donderdag 18 mei 2017 (10.00 tot 17.00 uur). Informatie en aanmelden http://bcdagen.nl/

 

|Doorsturen