Nieuws

Benefietavond voor Surinamers met nierfalen


TILBURG - In hotel de Druiventros in Berkel-Enschot vindt zaterdag 21 september een culinaire, muzikale benefietavond plaats. De opbrengst is voor de stichting Dutchstone, een initiatief van de aan het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) verbonden uroloog dr. Paul Kil. Deze stichting maakt zich sterk voor minder nierfalen in Suriname.

Deelnemers krijgen vanaf 17.30 uur een diner voorgeschoteld. De gerechten worden afgewisseld met optredens. Het muzikale menu varieert van populair klassiek tot pop en jazz. Ook vinden een veiling en een loterij plaats. De avond wordt afgesloten met een optreden van de formatie Love Shack.

De stichting Dutchstone geeft met voorlichting, campagnes en hulp de inwoners van Suriname handvatten om gezonder te leven en nierfalen te voorkomen. Relatief veel Surinamers hebben last van nierfalen doordat ze te zout eten en te weinig drinken. Kaarten voor de benefietavond kosten 95 euro en zijn te bestellen via www.druiventros.nl.

Wilt u de stichting ondersteunen dan is iedere gift zeer welkom. U kunt uw bijdrage storten t.b.v. Stichting Dutchstone via rekingnummer NL51RABO0168949954.

|Doorsturen