Nieuws

Benefietdiner Chef's Level voor Het Vergeten Kind

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Om het tweede seizoen van Chef's Level in stijl af te sluiten, organiseert chef kok Kevin Blaakenburg op 5 juli een spectaculair benefietdiner. Kevin: "Samen met de jongeren, de deelnemers aan Chef's Level, bereiden we een culinair en kunstzinnig diner voor. De opbrengsten zijn voor Het Vergeten Kind, een stichting die zich inzet voor kinderen die opgroeien in een onveilige of instabiele situatie."

Chef's Level is een leerwerktraject waarbij jongeren zonder startkwalificatie in één jaar worden opge-leid tot kok of gastheer/-vrouw MBO-niveau 2. Iedere woensdagavond verzorgen ze, onder leiding van Kevin, een driegangenmenu. Dit jaar doen veertien jongeren mee via het Actieplan jeugdwerkloosheid. Zij worden gecoacht door jongerenwerk R-Newt, in samenwerking met Bonheur Horeca Groep, De Rooi Pannen en Sagenn.

De keuze voor Het Vergeten Kind was volgens Kevin snel gemaakt. "De stichting ligt dicht bij onze jongeren, die in het begin ook vergeten en afgeschreven waren door 'het systeem'. Gelukkig kregen ze via dit fantastische project een tweede kans, want iedereen verdient een mooie toekomst. En met dit benefietdiner kunnen ze nu iets terugdoen."

Naast het diner worden kunstwerken van Tilburgse kunstenaars geveild. Ook deze opbrengsten gaan volledig naar het goede doel. Op de Facebookpagina van Chef's Level worden de kunstwerken en het starttarief gepresenteerd. Kopen kan alleen op de avond zelf. Kevin: "Zo hopen we op het eind van de avond een mooi bedrag te overhandigen aan Het Vergeten Kind."

Voor 40 euro geniet u ook van het Chef's Level benefietdiner. Dit is inclusief amuse, een drankje bij de ontvangst en bijpassende drankjes per gang. Reserveer door te mailen naar chefs@r-newt.nl of te bellen naar 013-5430140. Dit telefoonnummer is op maandag tot en met donderdag van 10.00-17.00 uur te bereiken. Geef bij uw reservering ook uw naam, telefoonnummer, het aantal personen en even-tuele speciale eetwensen door. Graag cash betalen want pinnen is niet mogelijk. Locatie van het be-nefietdiner is V39, het jongerencentrum aan de Veemarktstraat 39, tegenover 013. De avond duurt van 17.30 tot 22.00 uur.

|Doorsturen