Nieuws

Besterd ‘CupCakeCup’ nieuw tijdens ‘Heel Besterd Bakt’

Door Peter van Oirschot

TILBURG - In de derde editie van ‘Heel Besterd Bakt’ wordt voor mini-hobbybakkers een wedstrijd toegevoegd, de ‘CupCakeCup’.

Tilburgse Basisschoolkinderen strijden voor wie de mooiste of de meest originele cupcake heeft versierd. De bezoekers van Heel Besterd Bakt stemmen. De winnaars krijgen een origineel Heel Besterd Bakt schort met je eigen naam erop.

Alle Tilburgse basisschoolkinderen kunnen meedoen. Als basisscholen zich aanmelden krijgen ze een eigen tafel, zoals basisschool De Stappen en basisschool De Bijstere.

Hoe werkt de wedstrijd? Versier je zelf gebakken cupcake zo mooi en origineel mogelijk. Je kunt je cupcake vrijdagmiddag 21 september tot 17.00 uur afgeven in BusinessHub, Besterdplein 2 in Tilburg.

Op zaterdag 22 september worden de Cupcakes tijdens Heel Besterd Bakt klaar gezet op tafels en de bezoekers kunnen tot half 4 hun stem uitbrengen. De prijsuitreiking is op die zaterdag de 22e rond de klok van 16.00 uur op het Besterdplein. De cupcake met de meeste stemmen per tafel wint een origineel Heel Besterd Bakt schort met je eigen naam.

‘Tearoom’

Het Besterdplein verandert op zaterdag 22 september in een gezellige tearoom. De bezoekers die niet van zelf bakken houden, maar wel van taart eten en een kopje koffie of thee zijn van harte welkom. Lees alle verdere informatie over de bakwedstrijd en Heel Besterd Bakt op www.heelbesterdbakt.nl

Dit evenement vindt plaats op initiatief van de winkeliers van Winkellint Besterd. Heb je vragen over de CupCakeCup, stuur dan een mailtje naar het adres heelbesterdbakt@korvel-besterd.nl of loop even binnen bij de BusinessHubBesterd aan het Besterdplein 2.

|Doorsturen