Nieuws

Beursvloer Tilburg groot succes met 547 matches


TILBURG - Op dinsdag 9 oktober vond voor de dertiende keer Beursvloer Tilburg plaats. Meer dan 200 maatschappelijke organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven verzamelden zich in het Koning Willem II stadion met maar één doel: het sluiten van een of meerdere matches.

Op Beursvloer Tilburg worden wensen van stichtingen en verenigingen vervuld door het bedrijfsleven; alles met gesloten beurzen. Zo doen de bedrijven iets terug voor de maatschappij. Maar de maatschappelijke organisaties doen ook een tegenprestatie. Zo levert Beursvloer Tilburg zowel zakelijk als maatschappelijk rendement op. Een voorbeeld: een bedrijf dat zijn betrokkenheid met de samenleving wil vormgeven en daaraan een steentje wil bijdragen, kan afspraken maken met een stichting, vereniging of instelling met een onvervulde wens of behoefte. Wat de één te bieden of over heeft, is voor de ander wellicht zeer gewenst.

Om 15.00 uur werd de beurs geopend, waarna spreekstalmeester Gon Mevis de handel in goede banen leidde. In de twee uur die daarop volgden, ontstond een bruisende, enthousiaste en hectische sfeer. Alle partijen gingen op zoek naar de perfecte match onder het toeziend oog van Daamen de Kort van Tuijl Notarissen. Het eindresultaat is geweldig: er ontstonden 547 matches! Deze matches worden in de loop van 2018 en 2019 uitgevoerd.

Voor de locatie was wederom voor het Koning Willem II stadion gekozen, belangeloos aangeboden door Bonheur Horeca Groep, die op deze wijze zijn maatschappelijke betrokkenheid laat zien.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld