Nieuws

Beursvloer Tilburg met record van 713 matches

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op dinsdag 10 oktober vond voor de twaalfde keer Beursvloer Tilburg plaats. Meer dan 200 maatschappelijke organisaties en maatschappelijk betrokken bedrijven verzamelden zich in het Koning Willem II stadion met maar één doel: het sluiten van een of meerdere matches!

Op Beursvloer Tilburg worden wensen van stichtingen en verenigingen vervuld door het bedrijfsleven; alles met gesloten beurzen. Zo doen de bedrijven iets terug voor de maatschappij. Maar de maatschappelijke organisaties doen ook een tegenprestatie. Zo levert Beursvloer Tilburg zowel zakelijk als maatschappelijk rendement op.

Wethouder Hans Kokke opende Beursvloer Tilburg en gaf vervolgens het woord aan spreekstalmeester Gon Mevis, die de handel in goede banen leidde. In de anderhalf uur dat daarop volgde ontstond een bruisende, enthousiaste en hectische sfeer. Alle partijen gingen op zoek naar de perfecte match onder het toeziend oog van Daamen de Kort van Tuijl Notarissen. Het eindresultaat is een record: er ontstonden maar liefst 713 matches, die in de loop van 2017 en 2018 worden uitgevoerd. Voor de locatie was wederom voor het Koning Willem II stadion gekozen, belangeloos aangeboden door Bonheur Horeca Groep, die op deze wijze zijn maatschappelijke betrokkenheid laat zien.

In mei 2018 wordt 12,5 jaar Beursvloer Tilburg gevierd met een MVO Bedank & Inspiratielunch bij Interpolis met topspreker Tony's Chocolonely. Alle betrokken bedrijven van de afgelopen 12,5 jaar worden uitgenodigd én bedrijven die in de toekomst iets willen betekenen voor Beursvloer Tilburg zijn welkom. Neem voor meer informatie contact op met Albert Rusch van ContourdeTwern via tel. 013-5839999.

|Doorsturen