Nieuws

Bezoek komend weekend de Woonsalon


TILBURG - Iedereen die op zoek is naar een nieuwbouwhuis, gratis advies wil van tientallen specialisten op het gebied van bouwen en wonen of een kavel zoekt om zelf te bouwen kan vrijdagavond en zaterdag zijn of haar hart ophalen bij de Woonsalon. Ook de gemeente Tilburg is met diverse adviseurs aanwezig om te adviseren over energiezuinig, veilig, gezond en langer thuis wonen en subsidiemogelijkheden. U bent op vrijdagavond 27 oktober van harte welkom tussen 18.30 en 20.30 uur en op zaterdag 28 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur. Undici keukens zorgt voor een hapje en ook de koffie staat klaar.

De gratis woonbeurs wordt voor de vijfde keer georganiseerd. Dit jaar voor het eerst in het Euroscoop gebouw op Stappegoor. Op de beursvloer vindt u deze editie liefst vijf primeurs. Triborgh start met de verkoop van de laatste woningen van het project Aan de Waterkant (Piushaven) en presenteert een nieuwe fase van De Leijoever (Koolhoven-Buiten). AM start met de verkoop van fase 2 van het project Park Centraal in Dalem-West. Van Wijnen biedt een sneak preview van De Brink-Zuid in Berkel-Enschot en Blue Buildings biedt een eerste kennismaking voor het Korenveld, een bouwplan voor vier bungalows in Helvoirt. Collectief Droomwonen zoekt nog deelnemers die zelf willen bouwen in Tilburg. Kom langs en maak als eerste kennis met deze projecten.

Wie zich in aanloop naar de beurs inschrijft voor de nieuwsbrief van organisator TilburgWoont, zich als bezoeker van de beurs aanmeldt op www.woonsalon of Facebookberichten over de beurs deelt, maakt kans op twee dagkaarten voor de Efteling, een lunchbon, gezinsspel of één van de tien gratis adviesgesprekken over duurzaam wonen (t.w.v. 100 euro).

Een overzicht van alle aanwezige projecten en adviseurs is te vinden op www.woonsalon.nl

|Doorsturen

Tilburg in Beeld