Nieuws

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau


TILBURG - Donderdag 9 mei vond in het Koning Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

VisitBrabant

VisitBrabant, de toeristische marketingorganisatie van de provincie Noord-Brabant, heeft hiervoor een uniek totaalprogramma opgesteld voor ondernemers uit de branche en hun medewerkers. Zij dingen uiteindelijk ook mee naar de Brabantse Gastvrijheid Award 2019.

De toekenning van Brabantse Gastvrijheid Award voor de meest gastvrije ondernemer is dit jaar omlijst door een uitgebreid ondernemersprogramma rondom gastvrijheid. Het programma omvat onder meer bijeenkomsten en tips van bewezen autoriteiten, challenges, online trainingen en heel veel inspiratie van alle deelnemers onderling.

Gasten van voorbij de provinciegrenzen typeren de Brabander eensgezind als gemoedelijk, open en gastvrij. 'Gastvrijheid zit in ons Brabantse DNA', licht Ankie Joos toe, projectmanager Brabantse Gastvrijheid. 'Om die gastvrijheid ook goed te benutten als toeristische bestemming, moeten we ons daar wel bewust van zijn. In dit programma creëren we een netwerk van organisaties en vooral medewerkers die komend toeristische seizoen allerlei handvatten krijgen om bewust te worden van hun gastvrijheid, deze verder te ontwikkelen en daar vooral ook volop van te genieten.'

Award

Gastvrijheid staat centraal in de toekenning van de Brabantse Gastvrijheid Award 2019. Tot eind mei kunnen ondernemers uit de Brabantse vrijetijdssector zich daarvoor opgeven, waardoor zij meedoen aan het speciale ondernemersprogramma. In september worden de 10 genomineerden bekend gemaakt door de onafhankelijke jury, waarna in november de opvolger van de winnaar van 2018, Auberge du Bonheur uit Tilburg, bekend wordt gemaakt door Omroep Brabant.

Kijk voor meer informatie op www.brabantgastvrij.nl

|Doorsturen

Tilburg in Beeld