Nieuws

Carnaval in wijkcentrum In De Boomtak


TILBURG - Carnaval zal dit jaar bij wijkcentrum In De Boomtak aan de Boomstraat 81 niet ongemerkt voorbijgaan. Op donderdag 21 februari wordt het bal geopend met een gezellige carnavalsmiddag voor alle ouderen uit de wijken Noordhoek, Centrum West en daarbuiten. De muziek zal verzorgd worden door Sjef van den Hout, beter bekend als The Singing DJ. Feest mee en kom vooral verkleed. De entreeprijs bedraagt € 4,00 per persoon, inclusief koffie en hapjes. De middag duurt van 14.00-16.30 uur. Het advies is om uw kaartje vooraf te kopen.

Op maandag 25 februari is het weer raak bij wijkcentrum In De Boomtak. Dan vindt tussen 12.00 en 15.00 uur een lunch in carnavalssfeer plaats voor iedereen uit de wijken Noordhoek, Centrum West en omgeving. Tonprater Cees (‘Kiske’) Coolen zorgt er voor, dat er wat te lachen valt. De kosten van de lunch bedragen €6,00. Lunchbonnen zijn tot 22 februari te koop aan de bar van In De Boomtak. Wacht niet te lang, want vol = vol. In de Boomtal doet mee aan de Meedoenregeling.

Wijkcentrum In De Boomtak sluit de carnavalsfestiviteiten af met een jaarlijks terugkerend hoogtepunt, het Kindercarnaval, dit jaar op zaterdagmiddag 2 maart. Kinderen en ouders zijn welkom, de toegang is gratis en de drankjes zijn vriendelijk geprijsd. Om 14.00 uur gaan de deuren open en om 18.00 uur stopt de DJ er weer mee. Als extra attractie kunnen kinderen zich laten schminken, zodat je helemaal in carnavalsstemming komt.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld