Nieuws

CCCK winterse sing-a-songwriterwedstrijd

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Winterse gezelligheid op Korvel. Op zaterdag 16 december organiseren Peerke en Berlijn Café voor de zevende keer op rij de Christmas Carol Contest Korvel. Tijdens een lekker winterse straatdag is er van alles te doen op de Korvel. Dit jaar is het weer lekker in winterse sferen loungen bij Peerke, terwijl Berlijn klaar staat met glühwein, warme choco, biertjes en soep! Muzikanten uit Tilburg en omstreken gaan de strijd met elkaar aan en proberen het beste winterliedje te schrijven. Vorig jaar wist Eefje Wevers de winst te pakken.

Het evenement vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 december vanaf 15.00 in de meubelwinkel van initiatiefnemer Peerke aan de Korvelseweg 159. De toegang is gratis.

Meedoen met de Christmas Carol Contest Korvel kan nog steeds. Je kunt je tot 7 december inschrijven door een mailtje te sturen naar info@berlijncafe.nl. Vertel wie je bent en stuur een linkje mee naar jouw muziek. Dus kruip in die pen en schrijf de kersthit van 2017. Je kunt niet alleen je kersthit laten horen, ook is er ruimte voor je eigen repertoire.

|Doorsturen