Nieuws

Charity Diner voor Tilburgs Maatje

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Amber van Kollenburg organiseert op 9 januari een Charity Diner voor Tilburgs Maatje bij de Commanderie, Rielseweg 861 in Tilburg. Het gaat om een driegangen diner voor 30 euro per persoon, inclusief welkomstdrankje met hapje.

Amber zit in het examenjaar van de evenementen opleiding van de De Rooi Pannen. "Ik ben zelf ook vrijwillig maatje en weet dus als geen ander hoe belangrijk en leuk het 'maatjesschap' is. Ik zou het dan ook heel leuk vinden als u samen met mij dit goede

initiatief helpt!", zegt Amber van Kollenburg. "Ik wil jullie graag tippen voor dit Charity Diner, omdat het hartstikke leuk is om bijvoorbeeld met collega's heen te gaan. Mooi moment om samen te proosten op het nieuwe jaar. Of je kunt natuurlijk met familie of vrienden gaan."

De avond start om 18.00 uur met een welkomstdrankje en borrelhap. Tijdens het driegangen diner is er een loterij, waarmee geweldige prijzen te winnen zijn. Deze zijn belangeloos beschikbaar gesteld door verschillende bedrijven. Na afloop krijgt iedereen een goodiebag mee naar huis.

De opbrengst van het Charity Diner gaat naar Tilburgs Maatje, waardoor meer maatjes kunnen worden geworven voor dit initiatief. Als Tilburgs Maatje word je gekoppeld aan een kwetsbare Tilburger. Een Tilburger die bij je past en die je met regelmaat ziet.

Hebt u vragen of wilt u zich aanmelden? Dat kan door een mail te sturen naar Amber via charitydiner.tilburgsmaatje@gmail.com

Meer informatie over diner en sponsors: www.facebook.com/events/127050871273052/

|Doorsturen