Tilburg in Bedrijf

Advertorial

CVT Keukens presenteert vernieuwde next125 conceptstore

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

Origineel, verrassend en bijzonder. Het is allemaal van toepassing op de vernieuwde next125 conceptstore in de showroom van CVT Keukens in Tilburg. De inspirerende, originele opstellingen bevatten de allernieuwste technologische trends. De conceptstore biedt klanten de perfecte setting om ideeën op te doen, mogelijkheden te ontdekken en zo een beeld te krijgen van hun ideale keuken.

De veelzijdige showroom van CVT Keukens huist als één van de grootste van Zuid-Nederland een keur aan bekende keukenmerken, zoals next125. In de vernieuwde conceptstore toont het merk op originele wijze ontwerpen met het kenmerkende rustige lijnenspel. Dit wordt gecombineerd met een diversiteit aan materialen, en de nieuwste noviteiten op het gebied van woondesign en apparatuur.

Tom Elands, regiomanager van CVT Keukens, is trots op het resultaat van de verbouwing. “Het is overweldigend wat klanten in de conceptstore kunnen ontdekken. Next125 heeft daarin onze verwachtingen overtroffen. De getoonde keukens zijn stuk voor stuk bijzonder en maken goed duidelijk welke mogelijkheden er zijn om een keuken naadloos te integreren in het interieur. Daarin blinkt next125 absoluut uit.”

CVT Keukens heeft alle kennis in huis om haar klanten te helpen een prachtige next125 keuken te realiseren. Tom Elands: “Een keuken is tegenwoordig meer dan een plek om te koken. Het is een belangrijk onderdeel van de woning. Onze adviseurs denken out of the box, net als de ontwerpers van het kwaliteitsmerk. Samen met de klant zoeken wij naar creatieve oplossingen voor de ruimtes die we mogen invullen om de woon- en kookwensen te verwezenlijken.”

Over CVT keukens
CVT Keukens is van oudsher een familiebedrijf en heeft vestigingen in Breda en Tilburg. Het is een vertrouwde en bekende naam in het zuiden van Nederland. Het bedrijf heeft met haar familiaire en klantgerichte karakter, ruim 80-jarige historie, brede expertise en vooruitstrevendheid op het gebied van keukens een uitstekende reputatie opgebouwd. CVT Keukens combineert kwaliteit, design en functionaliteit met goed advies en gerenommeerde topmerken.

www.cvt.nl

 

|Doorsturen