Nieuws

zondag 11 juni Dag van de Logistiek Tilburg


TILBURG - Op zondag 11 juni wordt al weer voor de 10e maal de Dag van de Logistiek gehouden.

Het evenement duurt van 11.00-16.00 uur en vindt voor de tweede keer in successie plaats aan de Asteriastraat op industrieterrein Vossenberg West II in Tilburg.

Logistieke ondernemers uit Midden-Brabant laten die dag zien wat de logistieke sector te bieden heeft op het gebied van innovatie, technologie, werkgelegenheid, scholingsmogelijkheden en ondernemerschap. Maar de Dag van de Logistiek is niet alleen leerzaam en nuttig, hij is ook leuk; een pop up-event voor het hele gezin! Zelf een vrachtwagen besturen? Waar kun je dat? Of een heftruck, een terminaltrekker of een autolaadkraan? En met een hijskraan kun je je tientallen meters de lucht in laten hijsen, wat een uitzicht! Quadracen kan ook, en springen natuurlijk.

Onderwijsinstellingen laten zien met welke opleidingen je in de logistiek aan de slag kunt. Tientallen bedrijven uit deze regio presenteren zich met mooi, indrukwekkend materiaal en met standjes voor informatie over baanmogelijkheden in deze cruciale groeisector binnen de Midden-Brabantse economie.

De Dag van de Logistiek wordt georganiseerd op initiatief van Logistiek Midden-Brabant, de netwerkorganisatie van de logistieke sector. De drie lokale Rabobanken in de regio (Tilburg en omstreken, De Langstraat en Hart van Brabant) zijn hoofdsponsor van het evenement. De Rabobank draagt graag bij aan het verwezenlijken van de ambities van Logistiek Midden-Brabant, zoals de organisatie van de Dag van de Logistiek.

|Doorsturen