Nieuws

Dare Wines ook komende drie jaar trotse wijnpartner Hap Stap Festival

Door Joep de Beer van Tilburgse Koerier

Wijn en spijsspecialist Dare Wines verlengt hun samenwerking met het Tilburg Hap Stap Festival voor de edities in 2019, 2020 en 2021. Michael Daals, wine director/sommelier en zijn collega Mitchell Lighthart, vinoloog/sommelier, zijn geen onbekenden op het Tilburgse festival. De afgelopen twee edities hebben zij gezorgd voor een unieke wijn en spijsbeleving.

Beleving
Voorzitter Frans-Jan Bertens is dolblij met de verlengde samenwerking: “Dare Wines heeft een unieke kennis op gebied van wijnen, wijnbehandeling, wijn-spijs en gastvrijheid. Ze denken mee met onze 16 smaakmakers en zorgen voor passende wijnen om te happen én stappen.”


Dare Wines: Dare to be different


Happen en Stappen in het pinksterweekend
Het Tilburg Hap Stap Festival vindt dit jaar voor de 24e keer plaats in de tuin van hoofdsponsor Interpolis. Het festival start vrijdagmiddag 7 juni met Tilburgs Grootste VrijMiBo en eindigt tweede pinksterdag, maandag 10 juni met de kindermiddag. Gedurende het festival kun je proosten met de wijnen van Dare Wines, happen bij de zestien smaakmakers en stappen op de maat van top livebands.

 

|Doorsturen

Tilburg in Beeld