Lezersacties

De Familie Grafzerk: Dood spoor?

Door Caroline van de Oetelaar

Onlangs verscheen het kinderboek 'De Familie Grafzerk: Dood spoor? ' van Henk Hardeman. De Tilburgse Koerier mag 3 exemplaren weggeven.

Yara helpt haar vriendje Junior zijn ouders te vinden, van wie hij niks weet. Ze komen er zelfs mee op tv! Maar of dat nou zo’n goed idee was… Algauw zit iedereen achter Junior aan en niet altijd met goede bedoelingen. Zo wil professor Kaligari, op zoek naar het geheim van het eeuwige leven, hem in handen krijgen voor onderzoek. Junior is namelijk niet zomaar een jongen: hij is al vijftig jaar dood en toch springlevend. En er is haast, grote haast. Want Junior kan niet leven zonder speciale groene damp, en zijn voorraad gaat er razendsnel doorheen…

Het boek is voor kinderen vanaf 8 jaar. Het is verschenen bij Uitgeverij Ploegsma en is verkrijgbaar voor € 14,99. ISBN 978 90 216 7896 2.

Lezersactie
Kans maken op een exemplaar van dit kinderboek? Stuur dan uiterlijk zondag 17 februari een mailtje naar lezers@tilburgsekoerier.nl met daarin je naam en adresgegevens. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld