Uit

De Kazerne Oisterwijk

Door Hap Stap Festival van Tilburgse Koerier

Op 2, 3, 4 en 5 juni vindt Hap Stap weer plaats in de Interpolistuin! Ook dit jaar kunnen we weer heerlijk happen en genieten van bijzondere gerechten. Wij stellen de smaakmakers graag aan jullie voor.. Een hele bijzondere deze keer, want De Kazerne is zowel op Hap Stap als in Oisterwijk een nieuw gezicht.

De Kazerne is nog niet geopend, maar na het festival  kun je hier terecht voor een goed glas wijn, een klein gerecht of voor een heerlijk menu. Op Hap Stap gaan ze de favoriet van Bart verkopen: pita lam met kimchi en paddenstoelen ketchup. Dit sluit goed aan bij Hap Stap omdat het een mooie portie is, stevige smaken en het gerecht doet het goed bij een borrel. “Het is comfort food maar het vertegenwoordigd op een bepaalde manier ook wel de keuken van De Kazerne: in het seizoen, van de barbecue, ingemaakte groenten en bijzondere saus.”

Chef-kok Bart is geen onbekende van het festival. “Het eerste jaar dat ik meedeed met Cookaholics was super. Het weer was fantastisch, het was druk met gezellige mensen en de 'naborrels' in de tent van Bojangles waren goud. Voor De Kazerne is het de eerste keer en een hele mooie gelegenheid om ons vlak voor de opening aan het Tilburgse publiek te laten zien.” En welk gerecht zou je bij een lekkere Bojangles’ borrel willen happen? “Ik zou graag Egg Benedict van Mike (Mercure) willen proeven!”

De Kazerne
Almijstraat 16
5061 PA Oisterwijk
06-52542654

|Doorsturen