Nieuws

De Kindertelefoon zoekt verhalen van bellers en chatters


TILBURG - Je hart luchten, je hoofd weer op orde krijgen of gewoon even verdrietig of blij zijn: kinderen en jongeren weten De Kindertelefoon goed te vinden. Niet zo gek, want al bijna 40 jaar kunnen zij met de vrijwilligers over alles praten. Dit jaar viert De Kindertelefoon het 40-jarig bestaan en in aanloop naar dit jubileum is men op zoek naar mooie, ontroerende, grappige of indrukwekkende gesprekken uit de afgelopen 40 jaar. Heb jij als kind met De Kindertelefoon gebeld of gechat en wil je je ervaring over dat gesprek met delen? Dan is men op zoek naar jou.

Heb jij tussen 1979 en 2019 wel eens gebeld of gechat met De Kindertelefoon? Wat heeft dit voor je betekend? Weet je nog hoe de vrijwilliger klonk aan de andere kant van de lijn? Wat deed het met jou dat er iemand luisterde naar je zonder oordeel? Op www.kindertelefoon.nl/40jaar kun je je verhaal vertellen. Inzenden kan tot en met woensdag 20 maart 2019.

Op basis van een aantal van de verhalen wordt een campagne ontwikkeld waarmee we de waarde van De Kindertelefoon zichtbaar maken. Deze campagne wordt later dit jaar gelanceerd.

|Doorsturen

Tilburg in Beeld