Nieuws

Dieren herkennen met nieuwe app Beekse Bergen

Door Petra Jansen

HILVARENBEEK - Safaripark Beekse Bergen heeft een app gelanceerd die bezoekers helpt alle dieren in het park te herkennen.

Spotten bezoekers in het park een dier, dan kunnen ze er met hun smartphone een foto van maken. De app vertelt dan welke diersoort het is. Zo ontdekken bezoekers via de app het verschil tussen bijvoorbeeld Nubische en netgiraffen. Bovendien geeft de app meteen leuke weetjes en laat hij zien waar in het park hetzelfde dier nog meer te vinden is. In de nieuwe Beekse Bergen app is ook een extra beleving toegevoegd voor tijdens de autosafari. Door middel van een educatieve audiotour worden bezoekers rondgeleid op de route.

Plattegrond

In de nieuwe Beekse Bergen app, die ontwikkeld is in samenwerking met DFFRNT Media, staat ook een plattegrond waarop de bezoekers hun safari in het park kunnen uitstippelen, en er staat alle informatie in over het Safaripark, Speelland, het Safari Resort en het Vakantiepark. Informatie in de app is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. De nieuwe app is gratis te downloaden in de App Store (iPhone) of via Google Play (Android).

 

|Doorsturen