Lezersacties

Dvd Hoe Tem Je Een Draak 3

Door Caroline van de Oetelaar

Hikkie en Tandloos zijn terug met dit gloednieuwe avontuur! De onwaarschijnlijk vriendschap tussen mens en draak wordt in Hoe Tem Je Een Draak 3 flink op de proef gesteld. Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

Regisseur Dean DeBlois en de hele Amerikaanse sterrencast doen allemaal weer mee aan How to Train Your Dragon 3. In de Nederlandse versie met de stemmen van o.a. Patrick Martens (Hikkie) en Terence Schreurs (Astrid).

Lezersactie
Kans maken op een DVD van Hoe Tem Je Een Draak 3? Stuur dan voor zondag 7 juli een mailtje met daarin je gegevens naar lezers@tilburgsekoerier.nl. Prijswinnaars krijgen automatisch bericht.

 

|Doorsturen