Nieuws

Advertorial

Een weekend lang genieten op Smaak Karavaan

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

TILBURG - Samen dim sum, een zak handgesneden frietjes of een Surinaamse roti delen, heerlijke lokale biertjes proeven en in het zonnetje genieten van fijne muziek. Klinkt heerlijk toch? Het kan komend weekend allemaal op Smaak Karavaan, het grootste openluchtrestaurant van het Zuiden, dat op 13,14 en 15 september midden in de stad neerstrijkt.

Mede-oprichter Jan Smulders: ‘wat ooit begon als een kwajongensstreek is uitgegroeid tot een sfeervol en authentiek foodtruckfestival, niet weer weg te denken van de lijst met mooie evenementen in de Spoorzone. Kom genieten van toffe muziek van onze DJ’s, hap wat lekkers en drink wat bijzonders! Gezelligheid, goed eten en drinken, fijne muziek, dat is waar Smaak Karavaan voor staat.’

Bijna 30 foodtrucks koken de sterren van de hemel: van een broodje pulled pork tot een zak handgesneden friet en van fish & chips tot Italiaanse tortellini.
Foodtruck Most Wanted Food laat je kennismaken met wild: eend, wildzwijn, hert en beenham. Geen vleesliefhebber? Indialicious Vegan kookt heerlijk veganistisch Indiaas eten.
Wat uiteraard niet mag ontbreken zijn de speciaalbieren van Tilburgse brouwers LocBrewery en Stadsbrouwerij 013. Smaak Karavaan draait om de kleine authentieke liefhebbers die met passie lekker eten maken.

Zonder muziek geen feestje. De huisdj’s van Smaak Karavaan die hun sporen in Tilburg ruimschoots hebben verdiend, nemen hun complete vinylcollectie mee naar de Spoorzone en draaien fijne muziek om bij te relaxen en op te dansen tot laat op de avond: van hiphop tot pop en van funk tot disco en alles ertussenin.

De Spoorzone op zich is een groot avonturenpark: van alles te ontdekken en te zien. Neem dus lekker je kids mee naar Smaak Karavaan: papa & mama aan een drankje, kids op onderzoek over het terrein en poffertjes en een ijsje tot besluit!

Overdag in het zonnetje met vrienden en familie genieten, ‘s avonds dansen onder de lichtjes in de schemering: zien we jou dit weekend in de Spoorzone?

Smaak Karavaan 2019
Spoorzone, Tilburg
Toegang gratis
www.smaakkaravaan.nl

Openingstijden:
Vrijdag 13 september 16.00 – 01.00
Zaterdag 14 september 14.00 – 01.00
Zondag 15 september 13.00 – 23.00

 

|Doorsturen