Nieuws

Eerste ZwerfVuilBattle: Korvel vs. Besterd

Door Joost de Beer van Tilburgse Koerier

Tijdens de dag van de duurzaamheid op woensdag 10 oktober gaan we de strijd aan tegen het zwerfafval in en rondom de Tilburgse linten Korvel en Besterd.


 De hoeveelheid neemt toe, de irritatie bij de winkeliers, maar zeker bij bewoners wordt steeds groter. Daarom tijd voor actie: De ZwerfVuil-Battle als aftrap om samen de omgeving van de Tilburgse Linten schoner te houden.

Hoe werkt de ZwerfVuil-Battle?
Woensdag 10 oktober van 9.30u tot 12:30u gaan team Besterd en Team Korvel zoveel mogelijk zwerfvuil verzamelen. We verzamelen al het zwerfvuil op een grote berg op de twee startlocaties Besterd: BusinessHubBesterd (Besterdplein 2) en Korvel: Hoek Korveldwarsstraat/Korvelseweg
Wie de grootste berg maakt heeft gewonnen.

Alle hulp is welkom
Wijkbewoners, kinderen, ondernemers, iedereen die het belangrijk vindt dat we de Tilburgse Linten en de wijken eromheen schoner houden. Op de twee start locatie zorgen dat alle hulpmiddelen aanwezig zijn. En natuurlijk wordt er voor iets lekkers gezorgd.

Aanmelden
Deelnemers kunnen zich aanmelden via www.korvel-besterd.nl/zwerfvuilbattle en daar kiezen voor welk team ze uitkomen. Help je mee dan maak tevens kans op 25 euro shop te goed en voor kinderen als extra een traktatie voor de hele klas.

|Doorsturen