Nieuws

Elfde editie van Dag van de Logistiek

Door Caroline van de Oetelaar van Tilburgse Koerier

TILBURG - Op zondag 10 juni vindt op industrieterrein Vossenberg West II aan de Asteriastraat de elfde editie plaats van de Dag van de Logistiek. Het evenement duurt van 10.30-16.00 uur.

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest hoe het er aan toe gaat bij logistiek? Wat er allemaal bij komt kijken? Dan ben je meer dan welkom bij dit jaarlijkse, feestelijke event waar ondernemers uit Midden-Brabant en de logistieke sector aan het grote publiek laten zien wat zij allemaal te bieden hebben rondom innovatie, technologie, werkgelegenheid, scholingsmogelijkheden en ondernemerschap.

Veelzijdig
Iedereen is welkom in de logistiek. De sector is inspirerend, veelzijdig en actueel. Men kan er veel leren door te doen en het is veel meer dan alleen heftrucks, vrachtwagens en vervoer. Denk ook aan inkoop, productie en verkoop. Ook op het gebied van ICT, HRM en engineering zijn er volop mogelijkheden.
Op dit moment zijn er veel banen beschikbaar in de logistieke sector. Voor iedereen die creatief is, die slim kan organiseren, communiceren en houdt van samenwerken, biedt het logistieke bedrijfsleven enorme kansen. Ben je toevallig nog op zoek naar een stage, leuke vakantiebaan, of wil je jezelf oriënteren op een andere carrière met (meer) doorgroeimogelijkheden? Dan biedt de Dag van de Logistiek naast gezelligheid, ook een mooie kans om ‘informeel’ achter de schermen te kijken.
Tijdens de dag lopen er overal medewerkers en experts rond, die eventuele vragen kunnen beantwoorden.

Zelf ervaren
De gratis familiedag in Tilburg is voor alle leeftijden en biedt voor ‘elk wat wils’. Er is veel te zien en te beleven. De hele dag door zijn er demonstraties en activiteiten, waarmee je zelf kunt ervaren hoe leuk en veelzijdig het logistieke werkveld is. Jong en oud kan tijdens de dag o.a. quadrijden, heftruck besturen, truck rijden, trucks bezichtigen, kussenspringen, jumpen of in een bakje 40 meter de lucht in.
De elfde Dag van de Logistiek in Tilburg is een initiatief van Logistiek Midden-Brabant en is mede bedoeld om de voor Midden-Brabant zo belangrijke logistieke sector onder de aandacht van het brede publiek te brengen. Mede dankzij de sponsoring door de drie lokale Rabobanken Tilburg en omstreken, Hart van Brabant en De Langstraat wordt het weer een gezellige dag voor de hele familie.

 

Klik HIER voor de bijlage van de Dag van de Logistiek Tilburg

|Doorsturen