Nieuws

Expertisecentrum Autisme

Door Peter van Oirschot

GOIRLE - In Noord-Brabant kunnen normaal- en hoogbegaafde kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met autisme én hun verwijzers sinds 1 juli terecht in één organisatie voor behandeling, begeleiding en wonen: het Expertisecentrum Autisme van de Amarant Groep. De hoofdlocatie is gevestigd aan de Tilburgseweg 209 in Goirle, het voormalig Dr. Leo Kannerhuis Brabant.

Door één expertisecentrum te vormen, kunnen mensen met autisme nog soepeler instromen en doorstromen naar de juiste zorg. Het Expertisecentrum Autisme biedt onderzoek, diverse behandelingen, begeleiding thuis, op school en op het werk en beschermd wonen op maat. Op www.amarantgroep.nl/expertisecentrumautisme staat alles over de dienstverlening. Huisartsen, medisch specialisten, zorgpartners en wijkteams kunnen bij het Expertisecentrum Autisme terecht voor een consult en advies, aanvullende diagnostiek en behandeling.

Het Expertisecentrum Autisme is bereikbaar via tel. 088-6119944, e-mail klantenbureau@amarantgroep en www.amarantgroep.nl/expertisecentrumautisme

|Doorsturen