Nieuws

Advertorial

Feniks start training RELAXED MET JE EX voor gescheiden vaders

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

Feniks presenteert met trots haar eerste training voor vaders: 'Relaxed met je Ex' i.s.m. Vader Visie.
Wil je als gescheiden vader de best mogelijke relatie met de moeder (of verzorger) van je kind(eren)? Of zoek je de rust en de kracht om te dealen met hoe die situatie nu is? Spreekt een training in een groep van ongeveer acht vaders je aan?

In vijf bijeenkomsten van twee uur, verdeeld over tien weken, ga je met andere gescheiden vaders aan de slag om de relatie met de moeder van je kind(eren) zo te krijgen als jij dat wilt, om rust te krijgen in hoe het nu is, en ben je met lotgenoten op pad waarin gevoelige onderwerpen gedeeld worden. Elke avond heeft een ander thema dat jou als vader dichter brengt bij jouw kracht, je inzicht geeft in wat je gedrag doet in het contact met je ex, je tools geeft om een verandering in de relatie mogelijk te maken, en je krijgt oefeningen om vanuit meer rust in je vaderschap te staan.

Relaxed met je Ex wordt bij Feniks aan het NS Plein 17 gegeven door ervaren vadercoach Patrick Timmermans van Vader Visie en start op woensdag 9 oktober. Aanmelden is voor mannen uit de gemeente Tilburg gratis.

Praktisch
Wat: vijf tweewekelijkse avonden, die elkaar opvolgen
Wanneer: 9 oktober, 23 oktober, 6 november, 27 november en 11 december 2019
Tijd: 19.45 tot 22.00 uur
Waar: Feniks, Emancipatie Expertise Centrum Tilburg , NS Plein 17, 5014 DA Tilburg
Kosten: gratis voor vaders uit de gemeente Tilburg
Aanmelden: Stuur een mail met je contactgegevens naar patrick@vadervisie.nl. Kijk voor meer info op www.vadervisie.nl of www.fenikstilburg.nl

.

 

|Doorsturen