Nieuws

Festival Mundial viert 30ste verjaardag


TILBURG - Op zaterdag 24 en zondag 25 juni viert Festival Mundial het 30-jarig jubileum. Het evenement wordt gehouden in de Tilburgse Spoorzone.

Dolph Cantrijn - Collectie Mundial Productions

Verspreid over verschillende podia staan dit jaar o.a. op het programma Honne, Rilan & The Bombardiers, Ganz, Jeangu Macrooy, Che Sudaka, Linde Schöne en Brainpower & The Big Band Theory. De hostingpartijen Gaande, Arabic by Night, Zoete Zin, DubCorner en Smèrrig nemen ook nog eens een hele zwik (inter)nationale artiesten mee.

De afgelopen jaren markeerde een optreden op Festival Mundial het begin van succes voor veel artiesten. Dat geldt voor Brainpower, die vijftien jaar geleden voor het eerst optrad op Mundial, en bijvoorbeeld ook voor Chef's Special. Ook dit jaar loopt Festival Mundial weer voorop met nieuwe muziek. En ook op andere gebieden is Mundial steeds weer haantje de voorste.

Verspreid over verschillende area's is er naast de muziek nog van alles te beleven. Van een minicollege van Arjan Erkel tot Fifteen Minute Food Sessions van bekende foodbloggers. De laatste trends zie je als eerste op Festival Mundial. Kijk voor het volledige programma op www.festivalmundial.nl

|Doorsturen

Tilburg in Beeld