Nieuws

Fietsplezier in Brabant


TILBURG - Wilt u eens op een leuke en actieve manier verrassende stukjes Brabants schoon ontdekken? Dat kan op zondag 19 mei, want dan organiseert Toerclub Tilburg voor de 19e maal de Abdijentocht La Trappe. Daarvoor zijn dit jaar weer meerdere fietsroutes uitgestippeld met afstanden variërend van 35, 65 of 125 km. Startpunt voor alle tochten is het welbekende Trappistenklooster, de Abdij O.L.V. van Koningshoeven aan de Eindhovenseweg in Berkel-Enschot. Daarnaast kan voor een tocht van 65 of 125 km ook worden gestart bij Café Zomerhof, Maastrichterweg 265 in Valkenswaard en bij Café-zaal d’n Bakker, Hoofdstraat 10 in Hoogeloon.

Alle fietstochten voeren door het mooie Brabantse land. De tocht van 35 kilometer is geëigend voor gezinnen met kinderen, maar ook voor senioren. Voor de meer sportieve fietsers zijn er op alle startlocaties tochten beschikbaar van 65 kilometer, terwijl de goed getrainde toerfietsers de uitdaging voor 125 kilometer kunnen aangaan.

Alle routes zijn duidelijk uitgepijld, zodat men de route makkelijk kan volgen en niets van het fraaie landschap hoeft te missen. Voor GPS-gebruikers is er de mogelijkheid om de routes te downloaden.

Het vertrek is vanaf 08.00 uur. Iedereen wordt uiterlijk 17.00 uur weer aan de finish verwacht. Het inschrijfgeld ligt, afhankelijk van de afstand die men kiest, tussen 3,- en 5,- euro. Leden van de NTFU kunnen bij alle startlocaties gebruik maken van Scan & Go en ontvangen op vertoon van hun ledenpas een korting van 1,- euro. Een gedeelte van het inschrijfgeld gaat naar een goed doel.

Meer informatie: www.tct93.nl

|Doorsturen

Tilburg in Beeld