Nieuws

'Grand opening' van AaBe Fabriek

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op zaterdag 30 september is het feest in de AaBe Fabriek! Met talloze feestelijke activiteiten en acties wordt de AaBe Fabriek officieel geopend. Als publiekstrekker treedt The Voice of Holland-winnares Maan op.

De grand opening van de AaBe Fabriek vindt plaats van 10.00 tot 17.00 uur. Deze dag is er in de AaBe Fabriek van Tilburg van alles te beleven. Er is een gevarieerd programma samengesteld met o.a. een kinderplein, diverse muziekoptredens, individuele winkelacties en demonstraties en een horecaplein vol foodtrucks van verschillende restaurants uit de Piushaven. Voor jong en oud, er is voor ieder wat wils.

Als klap op de vuurpijl feest Maan tijdens de opening van de AaBe Fabriek gezellig mee. In 2016 won zij The Voice of Holland en dit jaar deed zij mee aan het televisieprogramma 'Beste Zangers'. Daarnaast danst ze er dit moment op los in het televisieprogramma Dance Dance Dance. Haar optreden begint om 15.15 uur.

De AaBe Fabriek draagt een historisch karakter en beschikt over ruim 31.000 m2 aan vloeroppervlak. Het huidige winkelaanbod telt ruim dertig winkels, waaronder Beter Bed, Henders & Hazel, Xenos, Eyewish, Zeeman, Blokker, BCC, Leen Bakker, Kruidvat, Toys XL, Kwantum, Roobol en Big Bazar. Daarnaast zijn de supermarkten Jumbo en Lidl aanwezig.

Voor de bezoekers valt er op de AaBe Fabriek veel te zien, te beleven, te winkelen en inspiratie op te doen. Er zijn 750 gratis parkeerplaatsen voor de deur en in het hele winkelcentrum is gratis Wi-Fi aanwezig. Ook vinden er regelmatig activiteiten en live evenementen plaats. De AaBe Fabriek is zeven dagen per week geopend. Kijk voor de openingstijden op www.aabefabriek.nl

Foto: Joep de Beer

|Doorsturen