Nieuws

Gratis verkeerskennis opfrissen


TILBURG - We willen allemaal zo lang mogelijk blijven autorijden. Zolang je dit kunt blijven doen, heb je je vrijheid. Maar je wordt wat ouder en het verkeer vergt veel van je aandacht. Hoe zorg je dat je mobiel blijft?

Iedereen die zich dat weleens afvraagt kan meedoen met de Gratis Opfriscursus Verkeerskennis van Veilig Verkeer Nederland. In opdracht van de gemeente Tilburg worden vanaf september een aantal gratis opfriscursussen verkeerskennis georganiseerd voor de ervaren automobilist. Ook is er de mogelijkheid voor deelnemers aan deze cursus om zich -geheel vrijblijvend- aan te melden voor een individuele praktijkrit in de eigen auto. Verdere informatie hierover ontvang je tijdens de cursus.

Ben je inwoner van de gemeente Tilburg en is dit iets voor jou? Aanmelden kan tot één week voor aanvang van de cursus via www.vvn.nl/opfristilburg of bel tijdens kantooruren nummer 088-5248850. Deelname is gratis, maar vol=vol! Je ontvangt een week voor aanvang van de cursus een bevestiging met de locatiegegevens.

|Doorsturen