Nieuws

Help Jantje Beton mee om alle kinderen te laten spelen!

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

Foto: Michiel Wijnbergh

Op donderdag 28 juni viert Jantje Beton zijn 50-jarig bestaan. De festiviteiten vinden plaats in Jantje Beton speelwijk Stokhasselt in Tilburg. De wijk is een voorbeeld en inspiratiebron voor andere wijken, waar kinderen dagelijks veel speelplezier beleven. Jantje Beton roept bedrijven in Tilburg op te helpen om nog meer kinderen te laten spelen.

Jantje Beton Kinderspelen
De feestelijke dag begint met de Jantje Beton Kinderspelen. Drie scholen uit de wijk, De Regenboog, De Lochtenbergh en Aboe el-Chayr, spelen meer dan 50 verschillende spelletjes. Variërend van stoepranden tot een obstakelrun en van blik gooien tot bellenblazen. Ruim 850 kinderen gaan een onvergetelijke speeldag beleven in hun eigen wijk!

Help jij mee?
Wie jarig is trakteert. Daarom schenkt Jantje Beton die dag de kinderen in de wijk Speelnijlpaarden. Deze worden door burgemeester Theo Weterings onthuld. Het lijkt Jantje Beton nog mooier om deze Speelnijlpaarden samen met bedrijven uit de buurt te schenken. Lokale betrokkenheid is belangrijk voor een actieve speellocatie. Daarnaast kan Jantje Beton door deze bijdrage nog meer kinderen blij maken met een mooie speelplek. Wil jouw bedrijf dit initiatief ook steunen? Een kleine bijdrage maakt al een groot verschil. Kijk wat jij kan doen op jantjebeton.nl/kinderspelen

Jantje Beton
Jantje Beton zet zich samen met kinderen in voor meer en uitdagender speelruimte en meer speeltijd. Spelen is niet alleen het belangrijkste onderdeel van een gezond leven, het is ook nog eens het leukste. Daarom zegt Jantje Beton… STOP NOOIT MET SPELEN!

www.jantjebeton.nl/kinderspelen

 

|Doorsturen