Nieuws

Indische zondagsmarkt bij De Oliemeulen

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Op zondag 16 juli organiseert Dierenpark De Oliemeulen voor de eerste keer een Pasar Minggu. Deze gezellige Indische zondagsmarkt met diverse kraampjes, live-muziek, demonstraties, dans, Pencak Silat en uiteraard de Indische keuken is van 11.00 tot 20.00 uur te bezoeken bij Dierenpark De Oliemeulen, Reitse Hoevenstraat 30 in Tilburg.

Dit jaar vinden de Tilburgse Terrarium Dagen als vanouds plaats bij De Oliemeulen in het laatste weekend van augustus (26 en 27 augustus) Een overdekte parkeergarage van ruim 1500 m2 wordt het decor voor een traditioneel gemoedelijk evenement waar ervaren terrarianen, liefhebbers en leken elkaar kunnen ontmoeten op het terrein van Dierenpark ´De Oliemeulen´. Voor jong en oud zijn er activiteiten gepland. Denk daarbij aan een springkussen, roofvogeldemonstraties, maar ook een bezoek in Dierenpark 'De Oliemeulen' behoort tot de mogelijkheden.

Dierenpark De Oliemeulen is 363 dagen in het jaar geopend, maandag t/m zondag van 10.00-18.00 uur (alleen eerste kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten).

Meer informatie: www.oliemeulen.nl

|Doorsturen