Nieuws

Informatieavonden reizen Nicaragua

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Veel Tilburgers kennen Matagalpa, maar zijn er nog nooit geweest. Dat kan snel veranderen, want sinds vorig jaar organiseert Stedenband Tilburg-Matagalpa ook toeristische reizen naar Tilburgs zusterstad in het Midden-Amerikaanse land Nicaragua.

Op de woensdagen 17 en 24 januari vinden er van 19.30 tot 21.00 uur informatieavonden plaats. De 17e over de reis Meet the Locals en de 24e over de jongerenreis. Tijdens de reizen maak je kennis met de stad Matagalpa en de verschillende projecten die vanuit Stedenband Tilburg-Matagalpa mogelijk gemaakt worden. Voor de jongeren ligt het accent op Spaans leren en vrijwilligerswerk doen.

Nicaragua is een vakantieland in opkomst. Het is veilig, de voorzieningen zijn goed en de bevolking is zeer vriendelijk en gastvrij. Via de Stedenband kom je op een unieke manier in contact met deze mensen. Het is zelfs mogelijk om een homestay verblijf bij mensen thuis te boeken. Het alternatief is een kamer in het hostel van Tilburger Stijn Couwenberg en zijn Nicaraguaanse vrouw. Aanmelden voor de informatieavonden kan via e-mail toerisme@tilburg-matagalpa.nl

Meer informatie: http://toerisme.tilburg-matagalpa.nl

|Doorsturen