Nieuws

Jeremy uit Tilburg finalist Cartoon Network Vlog It

Door Peter van Oirschot

TILBURG - TV-zender Cartoon Network is deze zomer de gloednieuwe wedstrijd 'Cartoon Network Vlog It' gestart. Samen met YouTubers Boncolor en Nino Wilkes is Cartoon Network op zoek naar jong vlogging talent, waarbij de winnaar coaching en promotionele ondersteuning krijgt van Cartoon Network en zichzelf de officiële vlogger van de zender mag noemen.

De drie beste deelnemers krijgen zondag 3 september een masterclass bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid te Hilversum met YouTubers Bonnie Nottroth van Boncolor en Nino Wilkes. Beiden zijn al geruime tijd actief op YouTube en gaan de finalisten helpen om ware YouTube-sterren te worden.

De 12-jarige Jeremy Pieters uit Tilburg is één van de gelukkige finalisten die mee mag doen met de masterclass om kans te maken op de titel winnaar Cartoon Network Vlog It 2017. De winnaar wordt de officiële vlogger van de zender. Hij of zij krijgt als eerste toegang tot nieuwe Cartoon Network series, online games, apps en producten, en ontvangt een jaar lang exclusieve uitnodigingen voor evenementen van Cartoon Network.

|Doorsturen