Nieuws

advertorial

Kennisgeving overlijden Paul Boeren
* 02-04-1952 † 24-08-2018

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van onze liefdevolle en zorgzame echtgenoot, vader, schoonvader en opa. Paul was een man die van zijn werk hield en tegelijk ook van het leven genoot, het liefst in het bijzijn van anderen.

“Paul was een ondernemer in hart en nieren. Hij wist altijd goed wat hij wilde en werkte daar hard voor. In alles wat hij deed wilde hij goed zijn voor anderen.” Paul heeft samen met zijn vrouw Marina ‘Boeren Medical’ opgericht. Boeren Medical is een specialist op het gebied van diabeteshulpmiddelen. Zijn visie heeft de diabeteszorg voorgoed veranderd. “Hij besefte heel goed wat voor impact een ziekte op het leven had en wilde het beste voor iedereen. Hij wilde het leven van mensen makkelijker maken en ze meer kwaliteit van leven geven.”

Vanuit deze gedachte heeft hij ook het merk Vitility bedacht. Vitility is Paul’s concept van handige producten die mensen meer zelfstandigheid geven, waardoor ze minder afhankelijk zijn van anderen. “Mensen willen helpen en anderen meer kwaliteit van leven geven, heeft altijd centraal gestaan in alles wat hij deed.”

Buiten het werk was hij een liefdevolle echtgenoot, vader, schoonvader en opa. Zijn gezin was alles voor hem en niets was te gek. Hij zorgde dat niemand wat te kort kwam. Hij werkte niet alleen hard omdat hij dat leuk vond, maar deed dit voornamelijk om alles aan zijn gezin te kunnen geven.

De afgelopen 3 jaar is hij veel ziek geweest. Hij heeft tot het einde gestreden, maar helaas de strijd moeten opgeven.

|Doorsturen