Kermis

Kermisbingo voor Tilburgse ouderen

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Donderdagmiddag 27 juli vindt voor de derde keer de Kermisbingo voor Tilburgse senioren plaats in de Amstel Bierhal op het Willemsplein.

Stichting Met je hart Tilburg & Goirle en de Amstel Bierhal hebben de handen weer ineen geslagen om deze bijzondere middag voor Tilburgse senioren mogelijk te maken. Om 14.00 uur gaan de ballen rollen onder bezielende leiding van een enthousiast presentatie-duo. Er zijn mooie prijzen te winnen.

De middag is voor iedereen gratis toegankelijk. 65-plussers krijgen een gratis bingokaart om mee te spelen en mee te dingen naar één van de vele fantastische prijzen. Halverwege de middag is er een gezellig live optreden waarbij veel bekende Hollandse hits voorbij komen. Het wordt kortom een middag vol vermaak en plezier.

Kermiswethouder Erik de Ridder zal ook dit jaar aanwezig zijn om de seniorenmiddag officieel te openen. De kermisbingo past goed in het plaatje van de kermis 'nieuwe stijl', waar het draait om sfeer en beleving. Een evenement voor iedereen, een beleving voor jong en oud. Deze middag draagt er aan bij dat deze laatste groep niet vergeten wordt.

Stichting 'Met je hart' zet zich in voor kwetsbare ouderen die moeilijk de deur uitgaan en weinig mensen ontmoeten. Met je hart organiseert samen met lokale horeca, bedrijven en zorginstellingen waardevolle ontmoetingen voor deze ouderen.

|Doorsturen