Kermis

Kermismiddag voor gehandicapten

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Ook dit jaar wordt tijdens de Tilburgse Kermis weer de kermismiddag voor gehandicapten georganiseerd. Zoals gebruikelijk vindt die op dinsdag plaats, dit jaar dus op 24 juli. De editie 2018 is de 48e keer dat deze middag wordt gehouden.

De exploitanten stellen deze middag hun attracties beschikbaar om de deelnemers aan de gehandicaptenmiddag een onvergetelijke dag te bezorgen. Diegene die wensen deel te nemen aan deze middag dienen zich op te geven. Dit kan via de website van Stichting Werkgroep Recreatie Gehandicapten Gewest Tilburg die

de organisator is van deze middag: www.swrggt.nl Is het niet mogelijk de aanmelding via internet te doen, dan kan dit ook telefonisch via nummer 013-5366197 (na 18.00 uur).

Deelname is mogelijk voor mensen met verstandelijke beperking (geen leeftijdsgrens) en mensen met lichamelijke beperking (tot en met 23 jaar). De kermis is tijdens de gehandicaptenmiddag gewoon geopend. Op deze middag gelden voor de niet-deelnemers gereduceerde prijzen.

Tussen 12.30 en 13.00 uur worden de deelnemers bij diverse horecazaken ontvangen, waar er namens deze horecazaak een consumptie wordt aangeboden. Na het nuttigen van deze consumptie kan men tussen 13.00 en 16.00 uur op eigen gelegenheid en in eigen tempo en volgorde de deelnemende kermisattracties bezoeken op het kermisplein waar men wordt ingedeeld. Welke attracties dit zijn, staat op een deelnemerskaart vermeld, die bij de ontvangst in de horecazaken door de organisatie wordt uitgereikt.

Aan het einde van de middag vindt er een afsluiting plaats in de Amstel Bierhal. Hier krijgt men wederom een consumptie aangeboden en vinden er diverse optredens plaats.

Voor vervoer naar en van de kermis dient men zelf zorg te dragen.

Meer informatie: info@swrggt.nl en www.swrggt.nl

|Doorsturen