Nieuws

Kerst bij Resto-013

Door Peter van Oirschot

TILBURG - Bij Resto-013 begint Kerstmis al op dinsdag 19 december met een smakelijk viergangen kerstdiner.

Op 20, 21 en 23 december volgen nog drie gezellige kerstbijeenkomsten. Een mooie gelegenheid om dicht bij huis met buurtgenoten, familie en vrienden samen te genieten van elkaars gezelschap, de kerstsfeer en een heerlijk diner.

Resto-013 is van én voor Tilburgers! Een enthousiaste groep vrijwilligers biedt samen met een professionele kok een vers bereid driegangen menu aan. Zes dagen per week, o.a. bij MFA Het Kruispunt, MFA De Symfonie, De Tongerlose Hoef en MFA De Poorten. Regelmatig worden tijdens het diner leuke activiteiten georganiseerd. Met een nostalgische avond ging men terug naar het Tilburg van de jaren 50, 60 en 70. Er zijn ontmoetingsdiners voor buurtgenoten en vluchtelingen, thema-avonden, bedankavonden voor mantelzorgers en zelfs een 'moorddiner' met medewerking van Theatergroep la Scène. Het jaar wordt in stijl afgesloten met een diner dansant, op 30 december bij MFA De Poorten aan de Hasseltstraat.

Met zoveel activiteiten is het genieten voor gasten èn vrijwilligers. Omdat de initiatiefnemers voornemens zijn in het voorjaar te starten met diners bij wijkcentrum In De Boomtak is men o.a. op zoek naar enthousiaste koks die het leuk vinden om eens per maand met vrijwilligers een geweldige maaltijd te bereiden.

Kom en maak kennis met Resto-013! Reserveer via website www.resto-013.nl en schuif als gast of collega aan bij een van de (kerst)diners.

Mee-eten kan vanaf 2 euro p.p. voor relaties van de Voedselbank of Quiet, voor 4 euro via de Meedoenregeling en voor 7 euro voor overige gasten. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft.

|Doorsturen