Nieuws

Advertorial

Kloosterhuis houdt open huis op 23 september.

Door Cor de Groot van Tilburgse Koerier


TILBURG – Op zondag 23 september zet het Kloosterhuis van 11.00u tot 15.00u haar deuren wagenwijd open. In dit voormalige nonnenklooster aan het St. Willebrordplein 4 te Tilburg komen gezondheid, inspiratie en bewustwording samen. Diverse disciplines op het gebied van therapie, yoga en coaching houden hier praktijk. Tijdens deze open dag delen zij met veel enthousiasme en plezier hun kennis en kunde, zodat geïnteresseerden hier in hun persoonlijk leven profijt van kunnen ondervinden.

Binnen het Kloosterhuis kan men terecht voor diverse yogavormen, hypnotherapie, reading en healing, lichaamsgerichte therapie en Past Reality Integration, coaching bij levensvragen, diëtetiek, acupunctuur, Haptotherapie en psychologische ondersteuning. Deze dag zijn er diverse workshops en presentaties én voldoende gelegenheid om vragen te stellen en kennis te maken, onder het genot van een kopje koffie of thee. Deze open dag is een mooie gelegenheid om de sfeer te proeven.

Op www.hetKloosterhuisTilburg.nl zijn de contactgegevens van de professionals en meer informatie over het programma te vinden. Nieuwsgierig geworden? Reserveer deze dag alvast in de agenda.

|Doorsturen