Nieuws

Kraanpop met dorpsquiz op nieuwe locatie

Door Peter van Oirschot

BERKEL-ENSCHOT - Na meer dan 20 jaar aan de Kraan in Berkel-Enschot gevestigd te zijn geweest verhuist het Kraanpop weekend dit jaar naar de Hoolstraat, schuin tegenover de milieustraat.

Bas Haans

Vanwege de realisatie van nieuwbouwwijk ‘De Nieuwe Warande’ aan de Kraan moest een nieuwe weg worden aangelegd, die over het oude Kraanpopterrein liep. Hierdoor werd de ruimte voor een tent en parkeerplaatsen voor auto’s en fietsen te klein. De naam zal niet veranderen naar Hoolpop, maar zal gewoon Kraanpop blijven.

Dorpsquiz BE

Ook dit jaar zullen de aftrap, het eindfeest en de prijsuitreiking van de dorpsquiz in de tent van Kraanpop plaatsvinden. Dit zal op vrijdag 28 september om 21.00 uur beginnen, maar de aftrap van de quiz is al om 17.30 uur. Met 93 teams en meer dan 1800 deelnemers belooft het een gezellige avond te gaan worden. Ook mensen die niet deelnemen aan de quiz zijn dezev avond van harte welkom.

Biercantus

De zaterdagavond staat iets nieuws te gebeuren. De tent aan de Hoolstraat verandert dan in een grote biercantus. De cantusband zorgt voor de liederen, aan tafel zing je gezellig mee. Na afloop gaan de tafels aan de kant en zorgt DJ Tommy Santo nog voor een feestend einde.

Op zondag 30 september staat de steeds gezellige ‘Hollandse’ middag op het programma. Die duurt van 14.30-22.00 uur. Dit jaar heeft de organisatie weer populaire artiesten weten te strikken. Zanger Kafke is van de partij en ook Snollebollekes komt naar Berkel-Enschot om de tent volledig ‘van links naar rechts’ te laten gaan. Ook Jeffrey Heesen en Pascal Redeker zullen hun gezelligste nummers laten horen. DJ Tommy Santo maakt het feest verder compleet.

Kraanpop wordt al 21 jaar georganiseerd door stichting de Wielbraek, onderdeel van KPJ Berkel-Enschot/Heukelom.

Kaarten

Vrijdag is de entree gratis. De kaarten voor zaterdag kosten slechts €5,- in de voorverkoop en voor zondag slechts €10,-. Aan de deur betaal je op zaterdag €7,50 en op zondag €12,50.

Kaarten voor zowel de zaterdag als zondag zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Tankstation Robben in Berkel-Enschot en online via www.kraanpop.nl

Op zaterdag is de minimumleeftijd 16 jaar. Aan personen onder de 18 jaar wordt geen alcohol geschonken.

 

Meer informatie: www.kraanpop.nl en www.facebook.com/kraanpop

|Doorsturen